Behandelingen

Pedicure Behandelingen

Voor de verschillende soorten pedicure behandelingen ben je bij mij op het juiste adres. Je kunt terecht voor een klachtgerichte deelbehandeling, een complete pedicure behandeling of een heerlijke wellness voet behandeling. Ook ben ik gespecialiseerd in ‘risico voeten’ zoals bijvoorbeeld bij diabetes of reuma.

Voetreflex Massage

Deze massage kan worden toegepast bij vele soorten lichamelijke of psychische gezondheidsklachten. Ook zonder klachten wordt de behandeling als prettig en ontspannen ervaren. Voor veel mensen betekent het een opkikker en een preventief middel om niet uit balans te raken.

Specialistische Technieken

Dit zijn speciale technieken die o.a. toegepast kunnen worden bij terugkerende problemen. Zo plaats ik nagelbeugels om ingroeiende nagels te corrigeren. Ook doe ik nagelreparaties bij bijvoorbeeld schimmelnagels en maak ik drukontlastende orthesen.

Pact Therapie

PACT® Schimmelnagel Therapie is een nieuwe  methode voor de behandeling van schimmelnagels die nagenoeg 100% schimmeldodend is. PACT-behandelingen zijn doeltreffend en pijnloos, zonder bijwerking. De resultaten en de herstelfase naar een gezonde nagel  zijn ongekend.

© Copyright 2018 Balance voetverzorging | Ontwikkeld en Onderhoud door WO Lease