Over mij

Mijn naam is Nel Baltus. Ik ben medisch pedicure en geef voetreflexmassage. Je vindt mij in Uitgeest in het pand van Beauty for All. Mijn salon is op de eerste verdieping.

Heb je last van eelt, likdoorns of ingroeiende nagels, dan help ik je graag. Ook zonder voetklachten kun je natuurlijk een afspraak maken voor een verzorgende en/of ontspannende behandeling.

Ik ben gespecialiseerd in risicovoeten bij o.a. diabetes, reuma en overige risico voeten. Ook kun je bij mij terecht voor het plaatsen van (kunststof) nagelbeugeltjes bij ingroeiende nagels, reparatie van (schimmel)nagels met gel, het vervaardigen van een orthese ter ontlasting van drukplekken. Samen bespreken wij je voetklachten en geef ik je uitleg over de mogelijkheden voor behandeling.

Ook ben ik gespecialiseerd in schimmelnagels. Zo kun je o.a. terecht voor PACT® schimmelnagel therapie. Dit is een behandeling van schimmelnagels die nagenoeg 100% schimmeldodend is. PACT-behandelingen zijn doeltreffend en pijnloos, zonder bijwerking.

Verder geef ik ook voetreflexmassage. Deze is effectief bij vele lichamelijke en geestelijke gezondheidsklachten maar ook zonder klachten ervaren mensen deze massage als prettig en ontspannen.

Ik ben lid van Provoet, de brancheorganisatie voor pedicures wat staat voor kwaliteit en hygiëne. Ook ben ik ingeschreven in het KRP (Kwaliteitsregister voor Pedicures via Procert). Via de verplichte bijscholing blijf ik op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen het vakgebied.

© Copyright 2018 Balance voetverzorging | Ontwikkeld en Onderhoud door WO Lease